روشهای کسب درآمد از برنامه نویسی متنوع است و هر کسی می تواند با یاد گرفتن برنامه نویسی، از آن کسب درآمد کند. خوشبختانه برنامه نویسی به یکی از شغل های پردرآمد دنیا تبدیل شده است. چرا که با پیشرفت تکنولوژی، روز به روز نیاز به متخصصین برنامه نویس، بیشتر احساس می شود.
شما با انتخاب روشهای درست پول سازی میتوانید به میزان قابل توجهی در وقت خود صرفه جویی کنید. بسیاری از افراد مبتدی که تازه وارد این صنعت شدهاند به منظور کسب درآمد از برنامه نویسی نمی دانند دقیقاً باید از کجا شروع کنند و از مهارتهای خود در چه راستایی استفاده نمایند.
هر شخصی با هر میزان توانایی وسطح مهارتی می تواند درآمدی متناسب با همان سطح داشته باشد ولی اگر سطح مهارتتان را افزایش دهید و خود را از سطوح پایین ، که افراد زیادی در این سطح ها وجود دارند که رقیب شما محسوب می شوند ، بالا بکشید و اختلاف سطح و مهارت ، ایجاد کنید وضع درآمدتان نیز بهتر می شود.
در ادامه این مطلب از سایت درآمد برتر شما به اگاهی های مختلفی از برنامه نویسی که شامل میزان دریافتی از این حرفه و راه های مختلف کسب درآمد از این حرفه می باشد، خواهید رسید.
کسب درآمد از برنامه نویسی
رسیدن به درآمد از برنامه نویسی، یکی از دغدغه های کسانی است که می خواهند برنامه نویسی را شروع کنند. قبل از اینکه بخواهید سراغ کسب درآمد از برنامه نویسی بروید، در ابتدا باید دانش خوبی داشته باشید. برای کسب درآمد شما باید برنامه نویسی بلد باشید. اگر میخواهید برنامه نویسی یاد بگیرد، شاخههای مختلفی برای انتخاب وجود دارند.
برای یادگیری باید زمان بگذارید و تمرین کنید. هنگامی که مراحل یادگیری خود را تمام کردید، می توانید خود را آماده کسب درآمد کنید. در این جا سوال اصلی و رایجی که برای افراد پیش میآید این است که کسب درآمد از برنامه نویسی چگونه است؟ و چطور میتوان به رسیدن به درآمد در برنامه نویسی فکر کرد؟ در ادامه به روش های کسب درآمد از برنامه نویسی میپردازیم.
تدریس یا تولید فیلمهای آموزشی
فقط اگر تجربه کرده باشید می دانید که تدریس برای اکثر آدم ها می تواند یکی از لذت بخشترین کارهای دنیا باشد! بعد از اینکه به برنامه نویسی و دنیای آن به طور نسبی مسلط شدید، میتوانید از طریق تدریس آنلاین تجربیات یا دانسته هایتان و آموزش برنامه نویسی کسب درآمد کنید. به معنای دقیقتر می توانید به کسب درآمد از آموزش در اینترنت بپردازید. به چند طریق میتوانید این کار را انجام بدهید:
- تدریس خصوصی: میتوانید به طور خصوصی به علاقه مندان برنامه نویسی آموزش بدهید.
- تدریس در آموزشگاه ها: میتوانید بعد از رسیدن به حدی از تجربه در آموزشگاه های برنامه نویسی و کامپیوتر تدریس کنید. تدریس در آموزشگاه ها معمولا به صورت حضوری انجام می شود. اگرچه که می توان به آموزش انلاین هم پرداخت.
- تولید فیلم آموزشی: میتوانید برای سایت های معتبر آموزشی فیلم آموزشی تولید کنید.
- راه اندازی وبسایت یا وبلاگ آموزشی: میتوانید طراحی سایت داشته باشید و سایت خودتان را راه اندازی کنید و از طریق تولید محتوای آموزشی مختلف کسب درآمد کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید مطلب کسب درآمد از آموزش برنامه نویسی را در همین سایت مطالعه کنید.
استخدام در شرکت های برنامه نویسی
اولین روشی که برای رسیدن به درآمد در برنامه نویسی وجود دارد، استخدام شدن در شرکتهای برنامه نویسی است. شرکت های نرم افزاری زیادی روزانه برای استخدام افراد آگهی میزنند.
شما با جستجو در اینترنت یا مراجعه به سایت شرکت و پر کردن فرم استخدام، شغلی مناسب با تخصصتان پیدا کنید و حقوق ماهیانه بگیرید. شرکتها مطابق با تخصص و مهارت شما، حقوق شما را مشخص میکنند. بنابراین هر چقدر که مهارت بیشتری داشته باشید، درآمد بیشتری هم خواهید داشت.
فریلنسری
یکی دیگر از روش های کسب درآمد از برنامه نویسی، کار کردن به صورت فریلنسری است. برای اینکار شما می توانید طراحی سایت انجام دهید و وبسایت خودتان را داشته باشید.
همچنین در فضای مجازی فعال باشید و برای خودتان برندسازی کنید. با این کار افراد، شما را می شناسند و پروژه های خودشان را به شما میسپارند. این روش شاید کمی زمانبر باشد. اما درآمد بیشتری نسبت به کارمند بودن در یک شرکت دارد. سختی کار اینجاست که شما باید به جذب مشتری بپردازید.
ایده پردازی
بعضی از برنامه نویسها اساسا ایده پردازهای خوبی هستند ولی به دلیل نداشتن سرمایه یا دلایل دیگر، خودشان به کد نویسی و تولید فکر نمیکنند و ایدههای بکرشان را می فروشند و از این راه درآمد دارند. شاید اگر قانون کپی رایت در ایران رعایت می شد، این دسته از برنامه نویسان اوضاع خیلی بهتری داشتند.
شما می توانید ایده هایی که دارید را از طریق برنامه نویسی پیاده سازی کنید. این بخش ریسک بالایی دارد چون اصل ماجرا ایده است باید ایده خوب و قابل اجرا باشد و گام بعدی، نحوه بازاریابی برای کسب درآمد از آن است.
معمولا ایده هایی که پیاده سازی می شوند یا به درآمدهای فوق العاده زیاد میرسند یا درآمد خاصی ندارند و در نهایت شکست می خورند. بارها مشاهده کردم افرادی که ایده های خوب و پول سازی داشته اند ولی خیلی بد اجرا و ارائه شده است.
برای خود یک وبلاگ برنامه نویسی بسازید
مزیت استفاده از این روش به منظور کسب درآمد از برنامه نویسی این است که نه تنها از این راه میتوانید درآمد کسب کنید بلکه در جامعه برنامه نویسان نیز نامی برای خود خواهید ساخت. شما با داشتن یک وبلاگ برنامهنویسی در حالی که خود به عنوان یک برنامه نویس میتوانید پیشرفت کنید همچنین میتوانید علم خود را به دیگران نیز انتقال دهید.
کار بر روی پروژه های منبع باز
تنها تعداد کمی از افراد هستند که پروژههای منبع باز را راهی به منظور کسب درآمد از مهارت خود قرار میدهند. درست است که در حالت عادی اگر یکی از اعضای اصلی تیم یک پروژه منبع باز که واجد شرایط پرداخت است نباشید درآمدی از این راه کسب خواهید کرد اما اگر شخصی بلندپرواز باشید میتوانید از طریق منابع باز نیز کسب درآمد کنید.
راه اندازی استارت آپ
به عنوان یک برنامه نویس، می توانید ایده خودتان را خلق کنید. خلق ایده ای که شما را درآمد زیادی برساند. اما این را باید بدانید که انتخاب یک ایده، کار ساده ای نیست. شما باید تمامی جوانب را در نظر بگیرید. ایده خود را درست انتخاب کرده و سپس شروع کنید.
همیشه نیازی نیست که ایده جدیدی را خلق کنید، گاهی با استفاده از ایده ها قبلی و خلق یک ارزش جدید، می توانید به درآمد برسید. برای خلق ارزشی جدید، ایده های قبلی را مورد بررسی قرار دهید و برای رسیدن به ایده ای جدید، از خلاقیت استفاده کنید.
منتور
این شیوه کسب درآمد مدتی است خیلی روی بورس افتاده و خیلی از افراد درآمد های خوبی از آن کسب می کنند. منتور شخصی است که دارای تجربه در یک زمینهی تخصصی است و میتواند به شخص دیگری که تجربهی کمتری در همان زمینه دارد کمک کند.
البته یک کلمه دیگر داریم با عنوان منتورینگ، منتورینگ را معمولاً به این صورت تعریف میکنند: یک رابطهی حرفهای که طی آن، یک شخص باتجربه و آگاه (منتور) به فرد دیگری کمک میکند تا مهارتها و دانشش را در زمینهی حرفهای مشخصی ارتقا دهد.
درآمد منتورها چون متخصص هستند و از قابلیت ارائه بالایی بر خوردارند دقیقه ای بین 3 تا 10 هزار تومان است. ولی افرادی هستند که خیلی برند شدند و مقداری بیشتر دریافت می کنند که به نظرم ارزش دارد.
شما قرار نیست در ابتدای کار یک منتور خیلی معروف و خفن باشید. کم کم شروع کنید و منتور شوید و اطلاعات خود را تقویت کنید. قرار نیست کار شما فقط منتوری باشد. شما می توانید از روش های دیگر درآمدزایی استفاده کنید و در کنارش منتور باشید. به نظرم هر برنامه نویس یا طراح سایت باید دو یا سه مدل درآمدزایی داشته باشد. مثلا کارمند و منتور باشد یا مثلا فریلنسر و منتور.
نتیجه گیری
در این مطلب به اهمیت کسب درآمد از برنامه نویسی پی بردید و با شیوه های مختلفی که می توان از آن به کسب درآمد رسید آشنا شدید.
نکته ی بسیار مهمی که باید به آن توجه کنید این است که باید روی خودتان کار کنید و به عبارتی برند سازی داشته باشید و برند خودتان را بسازید.
هر چه شما شناخته تر بشوید درآمدتان هم بیشتر خواهد شد، به خصوص که می توانید روی کسب درآمد از آموزش آنلاین حساب ویژه ای باز کنید.