نوشته شده توسط : درآمد برتر

6 روش تست شده برای کسب درآمد از گویندگی

 

در دنیای تکنولوژي و فعالیت روز افزون شبکه‌ های اجتماعی، فرصت‌ های زیادی وجود دارندکه می توانند توسط ما رصد و به کار گرفته شوند. این بستر، متقاضیان فراوان با سلایقی متفاوت دارد که هرکدام نیاز به خدماتی مناسب دارند.

تولید محتوا در شبکه‌های اجتماعی، یکی از خواسته‌های بزرگ این روزهاست و رقابت تنگاتنگی میان کسب‌ و کارها و پیج‌ ها، وبسایت‌ ها و کانال‌ های اینترنتی در این حوزه وجود دارد. این بازار وسیع که روز به روز در حال گسترش است، نیازهای متفاوتی دارد که یکی از ابعاد آن صدا و بیان است.

صدا و علی الخصوص یک صدای کارشده و حرفه‌ ای نیاز بسیاری از کسب و کارها و کسانی است که می‌ خواهند تولید محتوای تصویری داشته باشند، چرا که این موضوع از کسی پوشیده نیست که شاید صدا ماندگاری بیشتر در اذهان عمومی داشته باشد. که به همان جمله کلیشه‌ای اشاره می‌کند: تنها صداست که می ماند.

اگر فکر می کنید برای گوینده شدن باید صدای خیلی خوبی داشت کاملا اشتباه فکر می کنید. گویندگی مانند خیلی از مهارت های دیگر تکنیک هایی دارد که اگر بتوانید آن ها را به کار ببرید آنوقت خواهید دید که به راحتی می توانید از صدای خودتان کسب درآمد داشته باشید.

در این مطلب از سایت درآمد برتر قصد داریم تا با راه های کسب درآمد از گویندگی با شما صحبت کنیم.

 

 

درآمد گویندگی

بیشتر فرصت‌ های شغلی موجود در حوزه‌ی گویندگی به صورت مستقل و قراردادی هستند. بنابراین درآمد شغل گویندگی بسته به شاخه‌ ای که گوینده در آن فعالیت می‌ کند و هم‌چنین پروژه‌ هایی که در ماه‌ های مختلف می‌ گیرد، متفاوت است.

اینکه در ماه یا شایدم در روز چقد از گویندگی درآمد داشته باشید کاملا به شما بستگی دارد. اگر تلاش بیشتر داشته باشید قطعا بیشتر به درآمد می رسید و اگر تلاشی نداشته باشید قطعا درآمدی هم نخواهید داشت.

 

 

 

کسب درآمد از آموزش گویندگی

همان طور که قبلا اشاره کردیم، مهارت گویندگی هم مانند خیلی دیگر از مهارت ها تکنیک های خودش را دارد که شخص گوینده برای اینکه بتواند از این راه به درآمد برسد باید این تکنیک ها را فرا بگیرد. لذا یکی از راه هایی که می توان از طریق گویندگی به درآمد رسید، کسب درآمد از آموزش اینترنتی گویندگی است.

برای اینکه بتوانید از این روش درآمد داشته باشید باید دوره های آموزشی حضوری یا غیر حضوری برگزار کنید، به این نکته توجه داشته باشید که امروزه به خاطر رشد کسب و کارهای اینترنتی، تمرکز خود را به کسب درآمد از طریق آموزش اینترنتی بگذارید.

برای آگاهی بیشتر، پیشنهاد می کنیم مطلب کسب درآمد از آموزش گویندگی را مطالعه داشته باشید.

 

همکاری با شرکت ها و موسسات آموزشی

به دلیل رونق کتاب های صوتی، فیلم آموزشی و دوره های آنلاین ، نیاز به افرادی که توانایی گویندگی دارند هر روز در حال افزایش است. اگر شما صدای واضع و شفافی دارید می توانید با شرکت ها و تولیدکنندگان کتاب های صوتی و نیز فیلم های آموزشی همکاری کنید و از این طریق کسب درآمد کنید.

 

تولید فیلم و کتاب های صوتی

اگر قصد همکاری با شرکت ها و موسسات آموزشی در زمینه ساخت فیلم های آموزشی و کتاب های صوتی را ندارید، می توانید به صورت شخصی یا مستقل این کار را انجام بدهید.

شما می توانید در زمینه های مورد علاقه اتان فیلم های خودتان را بسازید و از بسترهای مختلف مانند طراحی سایت شخصی محصولاتتان را به فروش برسانید. و یا می توانید یک کتاب رایگان را به صورت صوتی منتشر کنید . کتاب های زیادی هستند که به رایگان در اینترنت قرار دارند و حق التالیف آن متعلق به شخص خاصی نیست می توانید این کتابها را به صورت کتاب صوتی درآورده و در اینترنت به فروش برسانید.

اگر به ترجمه مسلط باشید می توانید کتاب های خارجی را با ترجمه فارسی و به صورت صوتی منتشر کنید همچنین کلیپ های آموزشی خارجی را ترجمه و صداگذاری کنید. این فایل ها را می توانید در سایت و یا وبلاگ شخصی برای فروش عرضه کنید و یا در سایت های همکاری در فروش برای کسب درآمد قرار دهید و یا از طریق شبکه های اجتماعی، سایت های اشتراک ویدیو ، ارسال ایمیل و… بازاریابی کنید.

 

تولید قصه های صوتی برای کودکان

شاید این گزینه یکی از گزینه های مناسب برای کسب درآمد از مهارت شما باشد. شما می توانید داستان های کودکانه را به شکل صوتی در بیاورید و آن ها را در قالب اپلیکیشن هایی تهیه کنید و از طریق بسترهای مختلف مثل کافه بازار و یا گوگل پلی به فروش برسانید.

شاید در این روش احتیاج باشد از افرادی که در ساخت اپلیکیشن مهارت دارند کمک بگیرید. به هر حال این شیوه می تواند یکی از شیوه های مفید باشد چونکه پدر مادر های زیادی از این اپلیکیشن ها استفاده می کنند.

 

تولید پادکست صوتی

تبلیغات به یکی از ابزارهای مهم برای هر کسب و کاری تبدیل شده است. اگر مهارت خوبی در گویندگی دارید می توانید با تولید پادکست های صوتی به انجام تبلیغات برای کسب و کارها بپردازید. از تبلیغات می توان به درآمد خیلی خوبی رسید، منتها برای آنکه بتوانید تبلیغات داشته باشید لازم است تا کمی شناخته شده باشید. هر چقدر بیشتر شناخته شده باشید بهتر می توانید تبلیغات بگیرید و بیشتر به کسب درآمد برسید.

حتی شما می توانید در تبلیغات پیام های بازرگانی هم فعالیت داشته باشید. همان طور که دیده اید بر روی هر تبلیغی صحبت هایی می شود. شما می توانید گویندگی را در این تبلیغات بر عهده بگیرید و قطعا هم به درآمد قابل قبولی خواهید رسید.

 

گویندگی انیمیشن

یکی دیگر از راه های کسب درآمد از گویندگی، گویندگی در انیمیشن ها است. انیمیشن های مختلفی هر روزه ساخته و پخش می شود که بسیاری از آن ها از طریق تلویزیون و تعدادی از آن ها در فضای مجازی پخش می شوند. شما به عنوان گوینده می توانید در این پروژه ها شرکت کنید و کسب درآمد داشته باشید.

 

 

سخن آخر

در این مطلب به 6 روش کسب درآمد از گویندگی اشاره کردیم. نکته ای را که حتما باید در نظر داشته باشید این است که شما در این حرفه باید روز به روز تلاش کنید تا بتوانید خود را به کارفرمایان بشناسانید، بنابراین تلاش و استمرار در تلاش را نباید از یاد ببرید.





:: بازدید از این مطلب : 81
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 27 دی 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: